Burro bianco allo champagne
TM6

Burro bianco allo champagne

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 60 g di scalogni in quarti
  • 1 rametto di foglioline di timo fresco
    veya 1 pizzico di timo secco
  • 130 g di burro a pezzi
  • 50 g di aceto bianco
  • 60 g di funghi champignon a fette
  • 100 g di Champagne
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Besin Değeri
şuna göre 500 g
Kalori
6249 kJ / 1494 kcal
Protein
7.4 g
Karbonhidrat
20.5 g
Yağ
144.8 g
Doymuş Yağ
84.4 g
Lif
1.8 g
Sodyum
1043.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler