Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero
- 5 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina tipo 00
Crema allo zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 180 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2282 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Sodyum
- 353.3 mg
Alternatif tarifler
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12 godz.
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Crema chiboust
1h
Crema mousseline
1h
Cigni alla crema diplomatica
2h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1h 30min