Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de fraises fraîches
- 10 g de jus de citron
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 blanc d'œuf
- 5 pêches
- 50 g de fruits rouges frais variés (groseilles, framboises et myrtilles)
-
20
feuilles de menthe fraîche
veya 20 feuilles de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 799.4 kJ / 191.6 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 25.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timbale de poulet feuilletée
1h 10min
Mousse aux fruits de la Passion
4 Std. 40 Min
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Feuilleté de brie, ananas, pomme et noix
55min
Mocktail Bora Bora
15min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1h 25min
Bananes feuilletées au chocolat
2 godz.
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1 godz. 20 min
Entremets Passion et mangue
12 godz. 30 min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 Std. 20 Min
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10min
Charlotte mangue-Passion
5h