Cihazlar ve Aksesuarlar
白斬雞腿
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1700 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 約450克3 隻
-
鹽2 茶匙
-
紹興酒1 大匙
-
香油1 茶匙
-
冰水
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
525.5 mg
Protein
16.3 g
Kalori
1073.4 kJ /
256.8 kcal
Yağ
20.3 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
108.3 g
Karbonhidrat
0.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台味舒肥
10 Tarif
Tayvan
Tayvan