Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g)
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Oregano
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
- 40 g Oliven, grün, entsteint, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 100 g Feta, zerbröselt
- 60 g Rucola
- Olivenöl zum Beträufeln
- Balsamico, hell, zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1153 kJ / 276 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine mit Pesto Primavera
20 Min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3h
Spinat-Crostini
20 Min
Caprese-Baguette
14h
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 phút
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min
Caprese Wraps
10min
Burrata-Pizza
1h 40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min