Cihazlar ve Aksesuarlar
蠔油燴烏参
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片60 克
-
甜豌豆 去除兩側粗纖維60 克
-
海蔘 清洗去除內臟,切斜片200 克
-
熟白果 (真空包裝)50 克
-
蠔油15 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
692.2 mg
Protein
9.8 g
Kalori
565.2 kJ /
135.1 kcal
Yağ
5.4 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
4186.3 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
57 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Değerlendirme yok
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Değerlendirme yok
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Değerlendirme yok
高蛋白穀物棒
Değerlendirme yok
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1sa 20 dk
西班牙國王餅
Değerlendirme yok
波蘭豬肉水餃
Değerlendirme yok
雞蛋粉絲皇宮菜
Değerlendirme yok
摩洛哥青醬魚佐庫司庫司沙拉
1sa 20 dk
方塊蟹餅
Değerlendirme yok