Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蕃茄醬
- 2 公分 薑 ,去皮,切塊
- 1 根 紅辣椒,任一種類 ,對半切並去籽
- 10 克 新鮮萊姆汁
- 1 茶匙 鹽
- 2 顆 蕃茄 ,切四等份
蟹肉內餡
- 20 克 新鮮香菜
- 1 片 萊姆皮
- 1 粒 蒜頭
- 1 茶匙 鹽
- 1 根 紅辣椒,任一種類 ,對半切並去籽
- 1 小撮 孜然粉
- 300 克 新鮮去殼蟹肉
- 8 張 酥皮麵糰 (約48公分x 25公分)
- 油 ,油炸用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
黑胡椒豆腐肉片捲
Değerlendirme yok
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
東北酸辣肉沙拉末
30 min
鮮蝦菠菜咖哩
Değerlendirme yok
鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬
Değerlendirme yok
辣味羅望子烤肉醬
Değerlendirme yok
西班牙國王餅
Değerlendirme yok
燉牛肩佐義大利餃
Değerlendirme yok
里考塔(Ricotta)起士
Değerlendirme yok
醃漬鮪魚橄欖季節食蔬
Değerlendirme yok
豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬
Değerlendirme yok