香菇花瓜雞肉

香菇花瓜雞肉

2.5 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 乾香菇 泡軟、擠乾水份
    10 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    500 克
  • 罐頭花瓜 (含20克花瓜汁)
    90 克
  • 5 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油膏
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 19.3 g
Kalori 1347.5 kJ / 322.4 kcal
Yağ 23.7 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 7.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...