香菇花瓜雞肉
TM5 TM6

香菇花瓜雞肉

2.5 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 10 克 油
  • 15 克 薑 ,切片
  • 10 克 乾香菇 ,泡軟、擠乾水份
  • 500 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
  • 90 克 罐頭花瓜 (含20克花瓜汁)
  • 5 克 糖
  • 5 克 米酒
  • 10 克 醬油膏

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1347.5 kJ / 322.4 kcal
Protein
19.3 g
Karbonhidrat
7.1 g
Yağ
23.7 g
Lif
1.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler