野菇燒豆腐

野菇燒豆腐

3.8 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 牛番茄 切大塊(約1.5公分)
    100 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 20 克
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    200 克
  • 秋葵 去蒂頭,切斜段
    80 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 592.4 mg
Protein 12.8 g
Kalori 871.6 kJ / 208.3 kcal
Yağ 8.7 g
Lif 4.9 g
Doymuş Yağ 4265.4 g
Karbonhidrat 21.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...