野菇燒豆腐
TM6 TM5

野菇燒豆腐

3.7 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 油
  • 150 克 新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)
  • 100 克 牛蕃茄 ,切大塊(約1.5公分)
  • 20 克 素蠔油
  • 20 克 水
  • 200 克 板豆腐 ,切塊(約1.5公分)
  • 80 克 秋葵 ,去蒂頭,切斜段

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
871.6 kJ / 208.3 kcal
Protein
12.8 g
Karbonhidrat
21.4 g
Yağ
8.7 g
Doymuş Yağ
4265.4 g
Lif
4.9 g
Sodyum
592.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler