韭菜炒豆包

韭菜炒豆包

4.5 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
2 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    5 克
  • 韭菜 切段(約5公分),根葉分開
    150 克
  • 新鮮香菇 切片
    30 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    30 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 生豆皮 (約2片),每片切成3條,每條打2個結後切斷
    100 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 素蠔油
    ½ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 15.2 g
Kalori 860 kJ / 205 kcal
Yağ 12.6 g
Lif 4.4 g
Karbonhidrat 9.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...