Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 5 克 新鮮紅辣椒, 切斜片
- 150 克 韭菜, 切段(約5公分),根葉分開
- 30 克 新鮮香菇, 切片
- 30 克 新鮮黑木耳, 切絲
- 30 克 紅蘿蔔, 切絲
- 100 克 生豆皮 (約2片),每片切成3條,每條打2個結後切斷
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 素蠔油
- ¼ 茶匙 香油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 860 kJ / 205 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 4.4 g