竹笙枸杞排骨湯

竹笙枸杞排骨湯

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
2 人份

Malzemeler

  • 竹笙 (約5克)
    5 - 6 條
  • (含浸泡和烹煮用)
    1300 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    6 朵
  • 排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水
    250 克
  • 去籽紅棗 洗淨,瀝乾
    10 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 239.4 mg
Protein 16.9 g
Kalori 1170.1 kJ / 279.7 kcal
Yağ 20.5 g
Lif 1.9 g
Doymuş Yağ 2784.6 g
Karbonhidrat 6.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...