Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
加勒比海燉肉
-
800
克 去骨羊肩排 (詳見變化),切塊(約3-4公分)
veya 800 克 去骨羊肉 (燉煮用) ,切塊(約3-4公分) - 50 克 新鮮柳橙汁 (約1顆)
- 20 克 新鮮萊姆汁 (約半顆萊姆)
- 60 克 烏斯特調味醬
- 3 粒 蒜頭
- 150 克 洋蔥 ,切塊
- 180 克 西洋芹 ,切塊
- 2 - 4 根 香菜
- 2 - 3 小撮 乾燥奧勒岡
-
2
片 新鮮月桂葉
veya 1 片 乾月桂葉 - 1 - 1 ½ 茶匙 辣椒粉
- 25 克 油
-
20
克 蔗糖
veya 20 克 紅糖 - 50 克 濃縮蕃茄泥
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 450 克 水
蒸米飯
- 160 克 印度香米
- 400 克 水
- 4 小撮 鹽
-
4
茶匙 油
veya 4 茶匙 奶油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.9 g