Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 80 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 230 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
veya 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 75 g de harina integral de centeno
- 350 g de harina de fuerza
- 2 - 3 cucharaditas de alcaravea en grano (isteğe bağlı)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1001 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 591.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14h 30min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Baguettes parisiennes
15óra 30p
Pan corsario doble
Değerlendirme yok
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15 min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.