Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 80 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 230 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
veya 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 75 g de harina integral de centeno
- 350 g de harina de fuerza
- 2 - 3 cucharaditas de alcaravea en grano (isteğe bağlı)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1001 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 591.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de agua
3h
Fougasse con masa madre
14h 30min
Chapata con masa madre
17h
Pan retorcido con masa madre
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Masa madre de centeno
96h 20min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan payés con masa madre
16h