Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 8 raciones
- Kalori
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Karbonhidrat
- 289.3 g
- Yağ
- 37.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 19.8 g
- Sodyum
- 2730.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuernos de brioche
2 Std. 30 Min
Bombones Navideños
1 Std.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Focaccia rellena
4h 20min
Focaccia de Puglia
1 Std.
Pan de agua
3 Std.
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min
El brioche de Paco Torreblanca
9 Std.
Pizza capresse
45 Min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48sa 20 dk