Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 140 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 270 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla fría en trozos
- 30 g de azúcar moreno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 16 rebanadas
- Kalori
- 8514 kJ / 2035 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 340.6 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 4763.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan payés con masa madre
16h
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Pan de trigo con masa madre
15ωρ.
Masa madre en polvo
24 godz. 10 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15ωρ.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Chapata con masa madre
17h
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h