Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 140 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 270 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla fría en trozos
- 30 g de azúcar moreno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 8514 kJ / 2035 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 340.6 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 4763.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan de leche (método Tangzhong)
2h 35min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min