Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 140 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 270 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla fría en trozos
- 30 g de azúcar moreno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 16 rebanadas
- Kalori
- 8514 kJ / 2035 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 340.6 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 4763.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan artesanal TM6
5h
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 Std.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre en polvo
24h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.