Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vino tinto
- 500 g de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano (isteğe bağlı)
- 1 palo de canela
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 3305 kJ / 790 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Karbonhidrat
- 172 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 8.5 mg
Alternatif tarifler
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 Min
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
20 Min
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3 Std.
Cóctel Martinica
10 Min
Tulipas
50 min.
Salsa holandesa
15 Min
Salsa de vainilla
15 Min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 Min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 Std. 40 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 Min
Reducción de vinagre balsámico
1 Std. 20 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min