Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Merengue
- 330 g de azúcar
- 240 g de claras de huevo (aprox. 6 claras) a temperatura ambiente durante 24 horas
- 1 pellizco de cremor tártaro (isteğe bağlı)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Relleno
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- 500 g de frutas frescas variadas (p. ej. 2 rodajas de piña, ½ mango, 2 kiwis, 1 trozo de papaya, 1 pitahaya)
- 3 maracuyás
- 24 frambuesas frescas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1848 kJ / 441 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 55.7 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 78.5 mg
Alternatif tarifler
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4 Std. 40 Min
Masa sablé
10 Min
Pavlova
5 godz. 20 min
La Pavlova despeinada
4h
Masa sablé
10 Min
Crema de maracuyá
10 Min
Merengue italiano
20min
Soufflé al Grand Marnier®
1u.
Alfajores
1 godz. 30 min
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5h 30min
Pasta choux
2h
Crumble de mousse de manzana con helado de romero
10h 55 min