Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 50 g d'huile d'olive
- 120 g d'eau
- 180 g de lait, et 1 c. à soupe pour badigeonner
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de graines de sésame
- 1 c. à café de graines de pavot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 5020.5 kJ / 1194 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 195.5 g
- Yağ
- 31.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 1022 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min.
Pain pita
1h 30min
Msemen
40min
Pizza lahmacun à la turque
1h
Pains turcs
2h 15 min.
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Harira
7h
Batbout au fromage
30min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Cornes de gazelle à la rose
45min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50 min.