
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 60 g almond flour
- 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted diced, chilled
- 2 eggs, large
Chocolate Pudding Filling
-
155
g Valrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)
veya 155 g dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 200 g whole milk
- 45 g sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks from large eggs
- 60 g butter, unsalted in pieces
Caramel Filling
- 155 g sugar
- 130 g butter, unsalted cold in 1 cube
- 1030 g water divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 150 g whipping cream
Rolling and Assembly
- mango, ripe thinly sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 606 kcal / 2536 kJ
- Protein
- 8 g
- Yağ
- 37 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Sodyum
- 68 mg