Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)

Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)

3.5 4 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 6sa 10 dk
12 portions

Malzemeler

Chocolate Pastry Dough
  • all purpose white flour plus extra to dust
    340 g
  • icing sugar
    140 g
  • almond flour
    60 g
  • cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
    30 g
  • salt
    ⅛ tsp
  • butter, unsalted diced, chilled
    170 g
  • eggs, large
    2
Chocolate Pudding Filling
  • Valrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)
    155 g
    155 g dark chocolate, 70%, high quality chips or chunks
  • whole milk
    200 g
  • sugar
    45 g
  • cornstarch
    2 tbsp
  • egg yolks from large eggs
    2
  • butter, unsalted in pieces
    60 g
Caramel Filling
  • sugar
    155 g
  • butter, unsalted cold in 1 cube
    130 g
  • water divided
    1030 g
  • lemon juice
    1 tsp
  • salt
    1 pinch
  • whipping cream
    150 g
Rolling and Assembly
  • mango, ripe thinly sliced, to garnish

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 68 mg
Protein 8 g
Kalori 2536 kJ / 606 kcal
Yağ 37 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 21 g
Karbonhidrat 63 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...