Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3695 kJ / 883 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 34 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 4233 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Irish coffee
15 min.
Sourdough soup (White borscht)
96sa 30 dk
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Matzah
30 Min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3h
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Peach, raspberry and banana smoothie
10min
Mixed berry smoothie bowl
10min