Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3695 kJ / 883 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 34 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 4233 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
Değerlendirme yok
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9h
Lemon slush
10min
Gorditas de Chicharrón
1h 40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Pink Smoothie
10min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30 min
Caramel Brownies
1 godz. 20 min