Balinese Sous-Vide Duck Breast

Balinese Sous-Vide Duck Breast

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 10 dk
2 portions

Malzemeler

Balinese Spice Paste
  • Indonesian yellow spice paste room temperature
    200 g
  • fresh red bird's eye chilli
    20 g
  • sand ginger
    25 g
  • ground coriander
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • candlenuts toasted
    10 g
  • palm sugar
    15 g
  • shrimp paste
    1 tsp
  • water
    100 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • vegetable oil
    75 g
  • fresh salam leaves
    1
Sous-vide Duck
  • duck breast fillet, skin on boneless
    250 g
  • salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • water
    1500 g
  • lemon juice (see tips)
    30 g
  • vegetable oil
    2 tbsp
Balinese Sauce
  • coconut milk
    200 g
  • water
    15 g
  • salt
    ½ tsp
  • fried shallots to garnish
    30 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 4233 mg
Protein 30 g
Kalori 3695 kJ / 883 kcal
Yağ 71 g
Lif 6 g
Doymuş Yağ 34 g
Karbonhidrat 39 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...