Cihazlar ve Aksesuarlar
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 10 dk
2 portions
Malzemeler
Balinese Spice Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature200 g
-
fresh red bird's eye chilli20 g
-
sand ginger25 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
candlenuts toasted10 g
-
palm sugar15 g
-
shrimp paste1 tsp
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable oil75 g
-
fresh salam leaves1
Sous-vide Duck
-
duck breast fillet, skin on boneless250 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
water1500 g
-
lemon juice (see tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Balinese Sauce
-
coconut milk200 g
-
water15 g
-
salt½ tsp
-
fried shallots to garnish30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
4233 mg
Protein
30 g
Kalori
3695 kJ /
883 kcal
Yağ
71 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
34 g
Karbonhidrat
39 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Culinary Heritage
9 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Alcohol-free Berry Mojito
Değerlendirme yok
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3sa 20 dk
Liquid Caramel
Değerlendirme yok
Neapolitan Pizza
Değerlendirme yok
Gold Pineapple Te Fiti
10 dk
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
CA Digital Flipbook #1
2sa
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4sa 45 dk
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 dk
Caramels
3sa 40 dk
Cheesecakes in Jars
2sa 30 dk
Marbled meringue gateau
2sa 35 dk