Cihazlar ve Aksesuarlar
Charlotte Russe
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
8 portions
Malzemeler
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
149.8 mg
Protein
12.5 g
Kalori
2187.1 kJ /
522.7 kcal
Yağ
29.6 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
16.8 g
Karbonhidrat
53.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Retro
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chilli chocolate truffle cake
1sa
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6sa 10 dk
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2sa 30 dk
Quiche Lorraine
45 dk
Egg White Chocolate Cake
50 dk
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2sa 30 dk
Baklava
1sa 10 dk
Caramel Brownies
1sa 20 dk
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2sa 30 dk
Plum brioche buns
2sa 30 dk
Mini Classic Polish "torts"
2sa 30 dk
Salted caramel sauce
40 dk