![Charlotte Russe Charlotte Russe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/45496c6ecc781101dd94e101734deb5b/Derivates/1689c02e1da1a48787aa8ccb987c1159d9ac8d90.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 24 sponge fingers (approx. 250 g)
Custard filling
- 4 eggs, separated
- 175 g sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 500 g pouring (whipping) cream
Raspberry jelly
- 1 ½ gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 100 g frozen raspberries
- 100 g water
- 50 g caster sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2187.1 kJ / 522.7 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 53.1 g
- Yağ
- 29.6 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 149.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26ωρ. 10 λεπτ.
Tarte tatin
2 Std.
Lamington swiss roll
25h 40min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Mini rum baba bundts
2 Std.
Elly Berryman's plum shortcake
1 godz.
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 godz. 35 min
Custard horns
1h 45min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Mini triple layer bundts
35 min
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Edna's lemon curd teacake
40 Min