Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3818 kJ / 913 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 127 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 96 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Baklava
3 godz. 45 min
Tarte Tatin
1h
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Pickled fruit
744h 45min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1h
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min