Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3818 kJ / 913 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 127 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 96 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min