Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3818 kJ / 913 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 127 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 96 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 Std. 55 Min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Değerlendirme yok
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Değerlendirme yok
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.
Traditional crème brûlée
25 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min