Cihazlar ve Aksesuarlar
清燉雞湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
2 人份
Malzemeler
-
嫩薑 切片10 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾10 克
-
黃耆 洗淨,瀝乾10 克
-
水800 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 ½ 茶匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水300 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
330.9 mg
Protein
25.4 g
Kalori
827.7 kJ /
197.8 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
321.4 g
Karbonhidrat
6.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給
6 Tarif
Tayvan
Tayvan