Cihazlar ve Aksesuarlar
木耳蓮藕排骨湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
3 人份
Malzemeler
-
排骨 以滾水川燙去血水300 克
-
水1200 克
-
薑 切片10 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮蓮藕 切片200 克
-
新鮮黑木耳 切片50 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19.3 g
Kalori
1499.3 kJ /
358.3 kcal
Yağ
23.3 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
15.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
回家喝湯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan