蘿蔔排骨湯

蘿蔔排骨湯

4.4 19 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
6 人份

Malzemeler

  • 高湯 (大骨高湯)
    1200 克
  • 切段
    20 克
  • 切片
    20 克
  • 排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨
    500 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)
    400 克
  • 依個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 新鮮香菜 (isteğe bağlı) 少許,只取葉子

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 24.9 g
Kalori 1221 kJ / 291 kcal
Yağ 13.8 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 16.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...