Cihazlar ve Aksesuarlar
蘿蔔排骨湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
6 人份
Malzemeler
-
高湯 (大骨高湯)1200 克
-
蔥 切段20 克
-
薑 切片20 克
-
排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨500 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)400 克
-
鹽 依個人喜好調整½ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人喜好調整½ 茶匙
-
新鮮香菜 (isteğe bağlı) 少許,只取葉子
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
24.9 g
Kalori
1221 kJ /
291 kcal
Yağ
13.8 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
16.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan