蘿蔔排骨湯
TM31 TM5 TM6

蘿蔔排骨湯

4.4 (19 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1200 克 高湯 (大骨高湯)
  • 20 克 蔥, 切段
  • 20 克 薑, 切片
  • 500 克 排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨
  • 400 克 白蘿蔔, 去皮,切塊(約5公分)
  • ½ 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
  • ½ 茶匙 白胡椒粉, 依個人喜好調整
  • 新鮮香菜, 少許,只取葉子 (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1221 kJ / 291 kcal
Protein
24.9 g
Karbonhidrat
16.5 g
Yağ
13.8 g
Lif
1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler