Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Poolish
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di acqua
Primo impasto
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 120 g di zucchero
- 65 g di burro a tocchetti
Secondo impasto
- 1 uovo
- 40 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a tocchetti
- latte q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 6645 kJ / 1588 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Karbonhidrat
- 238.9 g
- Yağ
- 64.2 g
- Doymuş Yağ
- 36 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 81.2 mg
Alternatif tarifler
Risotto con lo sclopit
40 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Frittelle all’uvetta
30 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Fritole veneziane
2h 40min
Salsa bolzanina
15 Min
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1 Std. 15 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Gubana
3h 45min
Pane alla zucca con uvetta
19 Std.