Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina manitoba
- 70 g di strutto
- 300 g di gherigli di noci
- 75 g di zucchero
- 10 g di miele
- 10 g di malto di orzo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vin santo
- 15 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- 250 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 6716.5 kJ / 1604.2 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 186.1 g
- Yağ
- 84.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 11.1 g
- Sodyum
- 1462.7 mg
Alternatif tarifler
Schiacciata fiorentina
50 min
Bozza pratese
2h 45min
Gnudi toscani
40min
Cantuccini di Prato
1h
Pici all'aglione
1h 25 min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pappa al pomodoro
35 min
Peposo toscano
1h 30 min.
Schiacciata con l'uva
2h
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con crema di milza
1h
Paté di fegatini
30 min