![Œufs farcis à la berrichonne Œufs farcis à la berrichonne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c521086-c609-4593-8e3f-3aa99d4e8be4/Derivates/fe3d8bb2-d911-4666-8973-1ce892a2de25.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 285 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tourte au camembert
3h
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3h
La tourte de d'Artagnan
1 Std. 40 Min
Cassolette de légumes et œuf mollet
55 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Tarte croustillante au brie
50 Min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Pain perdu au jambon
25 Min