Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di marron glacés, a pezzi piccoli
- 50 g di Rum + q.b.
- 40 g di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di crema di marroni
- 200 g di pan di Spagna (vedere consigli)
- 6 marrons glacés
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 48.4 g
- Yağ
- 12.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Budino ai 3 colori
8h
Vol-au-vent leggeri
2j 30 menit
Agnolotti al brasato
3sa
Gelato al Primitivo di Manduria
24 Std. 30 Min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2j 10 menit
Agnolotti del plin
10hod. 30min
Zabaione al sidro
15min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Crema di Cogne
15min
Crostata di pere al cioccolato
1j 20 menit