Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 73.2 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Agnolotti del plin
10h 30min
Pasta frolla
1h 50 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23sa
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Crème caramel
3h 45min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min