Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 73.2 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blinis con burrata e scampi
1h
Lingue di gatto
40 min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Bon bon noci e nocciole
2 godz. 20 min
Torta di limone destrutturata
40 min
Torta Diplomatica
3h
Ravioli ai carciofi
1 godz. 30 min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 Std. 50 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1h