Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta, sgocciolata dal siero (vedere consigli)
- 25 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di pangrattato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2086.7 kJ / 498.7 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 35.6 g
- Doymuş Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 511.4 mg
Alternatif tarifler
Castagnaccio
1sa
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2h
Necci
1sa
Pici all'aglione
1h 25min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Pappa al pomodoro
35 dk
Peposo toscano
1h 30min
Pan co' Santi
7h
Paté di fegatini
30 dk
Sformato di cardi
1sa
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 dk