Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di pomodoro a pezzi (circa 2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (circa 2-3 cm)
- 50 g di cipolla bianca in fette sottili
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 1500 g di polpo fresco eviscerato
- 500 g di acqua
- 50 g di succo di limone, preferibilmente biologico, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Polpetti affogati
45 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Calamari cipolle e patate
50 min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2h 25 min
Moscardini al limone
30 Min