Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchi di aglio
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 3 uova
- 140 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2646.9 kJ / 632.2 kcal
- Protein
- 49.7 g
- Karbonhidrat
- 28.6 g
- Yağ
- 34.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 2041.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Pizza del pastore
5 Std.
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1 godz. 35 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Lasagna di zucchine
2 Std.
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min