Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 400 g Bratwurst vom Schwein, roh, gehäutet, in Stücken (2 cm)
- 5 g Balsamico-Essig
- 1 ½ TL Salz
- 3 Salbeiblätter, frisch
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 50 g Weißwein
- 2 EL Olivenöl
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 2 TL Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Basilikumblätter, frisch, zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1628 kJ / 388 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1213 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bierkutschersalat
40 min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Fedlkoch
10j 35 menit
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25 min
Malzbiergulasch mit Breznknödel und Krautsalat
1h 30min
Fiakergulasch
2h 15min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45 min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 Std. 20 Min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Reisfleisch
2h 20 min