Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g flocos de aveia
- 500 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. sopa de mel
- 100 g óleo de girassol
- 200 g farinha de centeio
- 380 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de sementes de funcho (isteğe bağlı)
- Óleo q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de milho
1 Std. 20 Min
Pão de centeio e noz
1h 25 min
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1 Std. 30 Min
Pão norueguês
55min
Pãezinhos aromatizados
2 Std.
Pão rústico
2 Std.
Pães de banana e centeio
1 Std. 35 Min
Pão de batata
12 Std.
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1h 25 min
Crepes de aveia
10min
Pãezinhos de cereais
2 Std.
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min