Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g flocos de aveia
- 500 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. sopa de mel
- 100 g óleo de girassol
- 200 g farinha de centeio
- 380 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de sementes de funcho (isteğe bağlı)
- Óleo q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de centeio e aveia
1j 30 menit
Pão de centeio e noz
1j 25 menit
Pão rústico
2j
Pão com gérmen de trigo e passas
55 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Pão rústico
2j
Pães de banana e centeio
1 godz. 35 min
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1j 30 menit
Pão norueguês
55 Min
Cacetinhos de centeio
1j 30 menit
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pãezinhos de cereais
2j