Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
TM6 TM5 TM31

Poireaux et œufs durs, sauce gribiche

3.3 (37 değerlendirme)

Malzemeler

  • 500 g d'eau
  • 4 blancs de poireau, fendus en deux dans la longueur
  • 4 œufs
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches, ciselé (persil, menthe, verfeuil, aneth...)
  • 250 g de yaourt nature
  • 1 c. à soupe de câpres en saumure
  • 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
  • poivre moulu

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
669 kJ / 160 kcal
Protein
11 g
Karbonhidrat
11 g
Yağ
7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler