Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 4 blancs de poireau, fendus en deux dans la longueur
- 4 œufs
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches, ciselé (persil, menthe, verfeuil, aneth...)
- 250 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de câpres en saumure
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson du riz long blanc
35min
Chou-fleur vapeur
20min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1h 5min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Cuisson du riz basmati
35min
Mayonnaise
5min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min