
Uyumlu sürümler
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre et un peu pour le moule
- 120 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 2 citrons jaunes non traités
- 65 g d'huile de tournesol
- 9 - 13 œufs
- 50 g d'amandes en poudre
- 5 g de levure chimique
- 60 g d'oignon coupé en deux
- 500 g de petits pois frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 80 g de fromage frais
- 10 feuilles de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 747.8 kcal / 3123.5 kJ
- Protein
- 37.3 g
- Yağ
- 39 g
- Karbonhidrat
- 51.5 g
- Lif
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Sodyum
- 609.5 mg