Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 1 c. à soupe de beurre fondu
- 2 c. à soupe de graines de pavot
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- 4 tranches fines de baguette de pain
- 40 g de cantal entre-deux, coupé en copeaux
- 4 œufs
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
- fleur de sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1043.4 kJ / 249.4 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 15.3 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 359.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Œufs de couleur jaune
Değerlendirme yok
Artichauts à la romaine
50 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Œuf à la coque et asperges en mouillettes
15 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 min
Chou-fleur vapeur
20min
Blancs en neige
5 Min