肉糜榨菜蛋汤/虾仁花菜/百叶包及菠菜

肉糜榨菜蛋汤/虾仁花菜/百叶包及菠菜

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
3 人份

Malzemeler

  • 猪肉肉糜
    360 克
  • 芹菜 去除叶子洗净切小段
    50 克
  • 1020 克
  • 料酒
    50 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 切末
    2 根
  • 百叶 约60克
    1 张
  • 新鲜菠菜 洗净沥干
    200 克
  • 35 克
  • 榨菜 切丝,洗净沥干
    100 克
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 虾仁
    200 克
  • 花菜 切块
    250 克
  • 生抽
    15 克
  • 2 克
  • 打散
    2 颗

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 2895 mg
Protein 46.6 g
Kalori 2350.7 kJ / 562.3 kcal
Yağ 35.2 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 7.9 g
Karbonhidrat 14.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...