Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 克 牛腱肉 ,切2×2厘米
- 70 克 料酒
- 2 茶匙 盐 ,根据个人口味调节
- 1630 克 水
- 3 片 姜
- 450 克 猪大排肉 ,切成1.5厘米厚度的片
- 1 小撮 白胡椒粉
- 15 克 淀粉
- ½ 颗. 蛋
- 1 茶匙 老抽
- 1 茶匙 生抽
- 300 克 带鱼 ,切段
- 2 片 姜 ,切丝
- 2 根 葱 ,切段
- ¼ 茶匙 盐
- 6 - 7 颗 青菜 ,一切四
- 50 克 油
- 60 克 葱 ,洗净沥干
- 适量 油 ,煎制用
- 1 汤匙 咖喱粉
- 10 克 老抽
- 10 克 生抽
- 20 克 糖
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3153.8 kJ / 754.5 kcal
- Protein
- 69.6 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 42.3 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 2033.9 mg