Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g di farina di forza (W 320-330)
- 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 520 g di farina tipo 0 (W 240)
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di malto in polvere
-
20
g di strutto
veya 20 g di olio extravergine di oliva - 10 g di sale
- 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 262.7 kJ / 62.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 766.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panettone
6h 30min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1 Std.
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Nachos (TM6)
1h 30min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6 Std.
Bretzel (di Luca Montersino)
3h
Cornish Pasty
1h 30min
Gelatina di lamponi e limoni
Değerlendirme yok
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Galette des rois con frutta candita
18 Std.
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 godz. 30 min
Crostata di frolla montata alle nocciole
1 Std. 20 Min