Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g di farina di forza (W 320-330)
- 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 520 g di farina tipo 0 (W 240)
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di malto in polvere
-
20
g di strutto
veya 20 g di olio extravergine di oliva - 10 g di sale
- 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 262.7 kJ / 62.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 766.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccine con semi di papavero
16h 30min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2 godz. 30 min
Bretzel (di Luca Montersino)
3h
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min
Pucce
7 godz.
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Burger buns
4 godz. 40 min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Pinsa romana
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h