Cihazlar ve Aksesuarlar
黑豆何首烏排骨湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 7sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
黑豆 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜50 克
-
中藥包 (何首烏藥材包,祥見要訣)1 包
-
排骨 洗淨,川燙400 克
-
水1500 克
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
300.5 mg
Protein
20.4 g
Kalori
5807.1 kJ /
1389.2 kcal
Yağ
311.6 g
Lif
11.2 g
Doymuş Yağ
11.2 g
Karbonhidrat
116.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬令進補藥膳系列
8 Tarif
Tayvan
Tayvan
食尚黑潮
12 Tarif
Tayvan
Tayvan