京都排骨

京都排骨

4.7 26 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 排骨 切段(約5公分)
    600 克
  • 青江菜
    8 枝
  • 蒜頭
    30 克
  • 取蔥白,切段
    50 克
  • 10 克
  • 白醋
    1 茶匙
  • 番茄醬
    4 大匙
  • 蠔油
    2 大匙
  • 20 - 25 克
  • 50 克
  • 太白粉
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 34.509 g
Kalori 2673 kJ / 638 kcal
Yağ 40.815 g
Lif 9.064 g
Karbonhidrat 31.878 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...