Cihazlar ve Aksesuarlar
京都排骨
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
排骨 切段(約5公分)600 克
-
青江菜8 枝
-
蒜頭30 克
-
蔥 取蔥白,切段50 克
-
薑10 克
-
白醋1 茶匙
-
番茄醬4 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖20 - 25 克
-
水50 克
-
太白粉1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
34.509 g
Kalori
2673 kJ /
638 kcal
Yağ
40.815 g
Lif
9.064 g
Karbonhidrat
31.878 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
小館風情
10 Tarif
Tayvan
Tayvan