Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de cassonade
- 10 - 15 feuilles de basilic frais
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
-
200
g de biscuits au beurre, type Petit Beurre
veya 200 g de biscuits, type Thé de Lu - 200 g de ricotta
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 35 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 - 8 abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 godz. 15 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Fraîcheur de nectarine
25min
Bar en croûte de fruits secs
45min
Cheesecake salé au poivron
45min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 min
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
30min
Gratin de figues
25min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2 Std. 5 Min