Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di scalogno
- 130 g di cotechino precotto, senza pelle, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1008 kJ / 241 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min
Cotechino in crema di lenticchie
50 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20 min
Sformatini ai porri
55min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Tartine tonno e ceci
30 Min