Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa alle prugne
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di acqua
- 4 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 2 cucchiai di zucchero
- ½ mandarino, la scorza grattugiata
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di fecola di patate sciolto in un cucchiaino di acqua
Polpettine di gamberi
- 600 g di gamberi crudi sgusciati e senza intestino
- 70 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di farina di forza
- olio q.b. per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 233 kJ / 55 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empanadas di carne
1sa 10 dk
Cachupa de peixe
50 min
Vellutata di pollo e anacardi
30 min
Torta salata di merluzzo e spinaci
2h 30min
Arroz caldoso
1sa 10 dk
Moqueca
1sa 20 dk
Pudding di mais
1sa
Caldo poblano
35 min
Turbantini affumicati
40 min
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1 godz. 5 min
Mango Colada
10min
Gazpacho mango e avocado
10min