Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di acqua
- 1000 g di code di gambero fresche
- 3 pizzichi di sale
-
350
g di olio di semi di girasole
veya 350 g di olio di semi di arachidi - 2 uova (da 60 g circa)
- 2 cucchiai di succo di limone
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
-
80
g di ketchup
veya 60 g di concentrato di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 scalogni a metà
- 2 cucchiai di Cognac
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1789.5 kJ / 427.7 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 38.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 615.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Değerlendirme yok
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Vitello tonnato
2h 45 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1j
Tonno di coniglio
48h
Capesante gratinate
25 min
Cetrioli sottaceto
48h 20min
Salsa tonnata
20 min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4j 30 menit
Cocktail di gamberi (TM6)
1j 30 menit
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min