Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di bietole, le foglie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2408 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 37.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 172.7 mg
Alternatif tarifler
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1 godz.
Quiche di spinaci e speck
2h
Crostata salata di spinaci
1 godz.
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Torta di bietole e pecorino in padella
1hod. 20min
Torta salata agli spinaci
1 godz. 30 min
Torta salata bietole e uova
2h
Frittata di agretti
1 godz.
Quiche broccoli e pesto
1 godz. 10 min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min