Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 - 500 g de lomo de cerdo, una pieza completa (ver tip)
- 80 - 100 g de dátiles deshuesados
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 180 g de echalots, pelado, cortado en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
- 200 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Protein
- 110 g
- Karbonhidrat
- 108 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 1453 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lomo de cerdo al horno
1小时 35 分钟
Pato navideño en salsa de ponche
2h 10 min
Estofado de cordero TM6
4 Std. 30 Min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 Std. 15 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min
Pollo a la mandarina con hinojo
50 Min
Pollo al horno
2 Std.
Gratinado de pescado y camarones
1hod. 30min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Lentejas con res y plátano macho
45 Min