Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot

Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot

4.4 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porciones

Malzemeler

  • 450 - 500 g de lomo de cerdo una pieza completa (ver tip)
  • 80 - 100 g dátiles deshuesados
  • 2 - 3 pizcas de sal
  • 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
  • 180 g de echalotes pelado, cortado en trozos
  • 40 g de mantequilla sin sal cortada en trozos
  • 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
  • 200 g de agua
  • ½ cdita de sal
  • ½ cdita de pimienta negra molida

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 4 porciones

Sodyum 1453 mg
Protein 110 g
Kalori 5711.2 kJ / 1365 kcal
Yağ 50 g
Lif 13 g
Doymuş Yağ 27 g
Karbonhidrat 108 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...