Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 - 500 g de lomo de cerdo, una pieza completa (ver tip)
- 80 - 100 g de dátiles deshuesados
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 180 g de echalots, pelado, cortado en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
- 200 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Protein
- 110 g
- Karbonhidrat
- 108 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 1453 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de camote
40 min
Pierna de cerdo a las hierbas
40 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Adobo con carne
50min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5h 30min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h