Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
- 300 g Rinderfaschiertes, mager
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 60 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1317 kJ / 315 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1549 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Wildgewürz-Mischung
10 min
Waldviertler Knödel
1h
Käse-Leberkäse
14sa 15 dk
Powidl
8 Std.
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Wiener Wurst
25h 30min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Kochsalami
20h 30min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min